Treninger

Alle som deltar på treninger må være medlem i klubben. Treningene er gratis for medlemmer.

Vi har fokus på skiteknikk og utvikling av skiglede. På treninger deler vi deltakerene inn i grupper, og alle er innom forskjellige stasjoner. Stasjonene består av portkjøring med små og store porter, hopping og railing og skileik.

Gruppene deles inn etter nivåer. Vi har fokus på mestring.

Gruppene deles inn etter farger.

Gruppe 1 – Gul

Øver på plogsvinger i enkelt terreng, klarer heis med hjelp. Kan kjøre med voksne i grønn og blå løype. Trenger bremsehjelp når det blir bratt.

Gruppe 2 – Grå

Kjører sammenhengende plogsvinger i variert terreng. Stopper trygt i alt terreng. Kjører røde løyper med trygghet i plog men syns røde heng er vanskelige.

Gruppe 3 – Blå

Kjører parallelle ski i lett terreng, ploger av og til når det er vanskelig. Stopper trygt i alt terreng. Kjører røde løyper med trygghet men syns røde heng er vanskelige.

Gruppe 4 – Rød

Kjører parallelle ski med staver. Skrensesvinger trygt. Kjører trygt røde løyper og heng og har begynt å teste svarte løyper men med litt usikkerhet.

Gruppe 5 – Grønn

Kjører parallelle ski med stavisett. Kjører noen skjærende carving svinger i lett terreng. Kjører trygt sorte løyper men med lavere hastighet.

Gruppe 6 – Orange

Dette er konkurransegruppen vår. Hovedtrener inviterer barn til å delta på denne.Kjører skjærende carvingsvinger med aktiv stavbruk. Kjører sorte løyper med høy hastighet og trygghet. Øver på skjærende kortsvinger, kulekjøring og bratt offpiste.

Pin It on Pinterest

Share This