Skiskole

Hei nybegynnere i bakken!

Vi er igang med skiskole på Vegårshei og vi har fått utvidet tilbudet til å dekke flere enn de vanlige tre første treningene i Januar. Den første treningen er Torsdag 13.Januar – oppmøte kl 1730 for registrering og 1715 for de som skal låne ski i bua. Treningen starter 1800 og varer til 2000. Nivåer på de ulike bør vi helst ha på forhånd slik at vi kan organisere dette i Spond.

Påmelding: Påmelding skjer gjennom Spond og lenken BMTOF. Vi registrerer alle inn der og setter en begrensning på antall etter de gjeldende restriksjonene mtp covid.

Skiskolen har som mål å gjøre deltakerne trygge i bakken, lære seg å ploge, stoppe og vi har hatt gode tilbakemeldinger på dette opplegget fra tidligere år.

Elevene starter på båndet i barnebakken, en kort, trygg og slak bakke, med god oppfølging. Foreldrene må gjerne være med å støtte under opplæringen for de minste.

Treningene er fra 1800-2000 og oppmøte 1730 for fordeling av grupper, men det går fint an å avslutte før kl. 1930 når frikjøringen starter for alle.

Ta gjerne kontakt med oss på vår facebook side eller på epost så hjelper vi til med spørsmål.

Velkommen!

Styret i ASLK

Pin It on Pinterest

Share This