Bli medlem Arendal Slalåmklubb

Bli medlem:

Alle som deltar på skiskole og treninger må være medlemmer i klubben.Medlemskapet inneholder en utøverforsikring, og fører også til tilskudd fra Norges Skiforbund som er viktig i forhold til det tilbudet vi kan gi våre medlemmer på treninger og skiskole.

Priser på medlemskap:

 

  • Medlemskap  1 pers/barn: 750,-
  • Medlemskap 2 pers/barn: 1400,-
  • Medlemskap mer enn tre barn tilllegg 100 per barn + medlemsavgiften på 200kr. (Foreldre som skal være med på stå på ski på treninger må være registrert medlem for å bli dekket av kollektive forsikringer samt at klubben er pliktig å holde oversikt på antall deltakere i anlegget.) Pris per familie på fire(to barn + to voksne) blir kontingenten 1400+200+200=1800kr. Tre barn:2100kr. 
  • Registrering i Friskus og oppmelding til fritidskortet er mulig. Sjekk ut https://www.arendal.kommune.no/tjenester/kultur-idrett-og-fritid/fritidstilbud-for-barn-og-unge/fritidskort/
  • Vi benytter SPOND som aktivitetsapp for treninger og arrangementer. Når dere har registrert 1: barna her 2: lagt til barna i min idrett, så kan dere 3) laste ned Spond appen på telefon eller pc og legge in BMTOK som kode. Så tar vi det derfra.  

Regning for kontingent sendes da på epost. 

 

Registrering

Alle som ønsker å bli medlem i Arendal Slalåmklubb, må først registrere seg i «Min Idrett». Deretter registrer hvert barn og ferdighetsnivået her på nettsiden. For de som ønsker å stå med barna i bakken må foreldrene melde seg inn i klubben. Dette fordi vi har forsikring for alle og trenger oversikt over hvem som er med i anlegget.)

1. Registrering deg/familien i Min Idrett:

2. Registrert navnet på hvert barn og ferdighetsnivå i registreringsskjemaet.

3. Eventuell utmelding skjer på min idrett.

Registreringsskjema

* indicates required

Pin It on Pinterest

Share This