Bli medlem Arendal Slalåmklubb

Bli medlem:

Alle som skal stå på ski med oss må være medlem i klubben. Se priser her under. 

Det vil si at hvis du skal være med som voksen å stå på ski på Vegårshei på torsdager eller være med på turene våre å dra fordel av billigere heiskort og overnatting, så må alle i familien være medlem. Derfor tilbyr vi en lav kontingent og familiemedlemskap – og legger på treningsavgift til de unge som deltar på trening og til de voksne som også ønsker å følge treningsopplegget vårt. For å bli medlem så melder du deg først inn i Min Idrett. Så godkjenner vi der, og deretter får du en lenke til vår aktivitetskalender, Spond. De som bare melder seg inn i spond får en hyggelig melding fra oss om å gå til min idrett. Det er helt supert om foreldrene kan gjøre dette selv. Det føles kanskje som en liten bøyg men vi lover at når du først har gjort det så blir jobben lettere for alle.

Priser på medlemskap:

Vi har som mål å være et tilbud for alle og vi forsøker å holde avgiften nede for å være med. Kontingenten er bygget opp av Medlemsavgift og Treningsavgift.

  • Medlem Barn (0-16år) 200,-
  • Medlem Student 200,-
  • Medlem Voksen 16år -> 250,-
  • Familiemedlemskap: 600,- + 50 kr per medlem utover hovedmedlem.

Vi anbefaler mange familiemedlemskap. Dette er fint fordi da kan foreldre være med på ski og i vår aktivitet på treninger på Vegårshei og på turer vi har til Hovden, Haukeli, Folgefonna, Juvass for å nevne noen destinasjoner.

Treningsavgift: 550,- per barn.

Trenere og klubbadministrasjon betaler 200,- samt at deres barn har fritak for treningsavgiften.

Eksempel familie på 4 – 2 barn og 2 voksne:

600+50+50+50=750 i tillegg til treningsavgift for 2 barn på 1100,-

Kontingenten faktureres gjennom Min Idrett.

Betaling av kontingent:

Vi bruker Min Idrett til betaling av kontingenten. Det vil si for dere at dere får en faktura for hele familien – eller for enkeltmedlemmet i handlekurven i appen MI (Min Idrett) eller på hjemmesiden Minidrett.no. Det er tut og kjør med kortbetaling, vipps, faktura kan hentes ut, efaktura støttes. Det meste.

Eksempel for en familie på fire – to voksne medlemmer og to barn med treningsavgift. 

Faktura fra ASLK:

Hovedmedlem kontingent: 600kr
Familemedlem kontingent: 50kr
Barn 1 kontingent: 50kr
Barn 2 kontingent: 50kr
Barn 1 treningsavgift: 550kr
Barn 2 treningsavgift: 550kr.

Totalt: 750kr + 1100kr: 1850kr

 

Takk for at dere støtter oss og vil være med å skape idrettsglede på ski for hele familien – så skal vi gjøre vårt beste for å gjennomføre.

På vegne av Styret i ASLK:
Kasserer Lars og Leder Jørund

Pin It on Pinterest

Share This